POST

Trouwen op het Veerse Meer

MBF00159

Eind augustus was het zo ver; de bruiloft van Jacco & Julia! Ik begon de ochtend bij het ouderlijk huis van Julia waar Jacco haar kwam ophalen. Het regende zo hard, ik was bang dat mijn camera’s het niet zouden halen!

Gelukkig was het Katshuis geboekt om te shooten dus de jurk bleef mooi schoon. Terwijl de regendruppels nog op de ramen zaten piepte het zonnetje al door de wolken heen dus besloten we ook nog even de tuin in te gaan. Wat een prachtige locatie.

Tijd voor de ceremonie! We voeren met de boot over het Veerse Meer en achter een eilandje, uit de wind, werd de boot stil gelegd. Prachtig om zo midden in de natuur met de belangrijkste mensen om je heen te trouwen.

Na de kerkdienst werd er geproost en genoten van heerlijke taart op de mooie locatie van Land & Zeezicht.

Kijken jullie mee naar een kleine selectie foto’s van deze leuke dag?