Info & Prijzen

Even de tijd stil zetten, dat is wat we doen tijdens een fotoshoot. Want de tijd gaat snel genoeg, toch? 

Van te voren kiezen we de locatie die bij jullie past. Dit kan jullie lievelingsplek zijn in het bos of dat ene strand waar jullie graag komen. Wanneer je twijfelt denk ik graag met jullie mee en ik zal ook mijn favoriete plekjes met jullie delen. 

Fotoshoots duren ongeveer een uur en geloof mij, dat is zo voorbij. We wandelen naar de locatie om elkaar wat beter te leren kennen en gaan dan lekker aan de slag. Tijdens de shoot hoef je geen moeilijke poses te verwachten, maar door spontane opdrachtjes krijgen we de leukste foto’s. 

Na de shoot stuur ik jullie een preview en binnen 3 weken volgt de online galerij. Hierin kunnen jullie zelf de favoriete foto’s selecteren. Na de betaling ontvangen jullie de foto’s in hoge resolutie en kan er eventueel een album besteld worden. 

Wij zouden goed bij elkaar

passen als...

… je ook graag een herfstwandeling maakt

… je met je blote voeten de zee in durft

… je dol bent op de natuur

… de zonsondergang je een magisch gevoel geeft

Mijn aanbod

Hieronder vind je mijn aanbod. Meer dan 4 personen bij een familie shoot of andere wensen? Het kan allemaal. Stuur mij vrijblijvend een berichtje, zodat we samen een mooie herinnering maken voor later.

  • Locatie en datum in overleg
  • Gratis styling advies
  • Online galerij binnen 3 weken aangeleverd 
  • Kies zelf je favoriete foto’s
  • Inclusief 15 foto’s, mogelijkheid om extra foto’s te bestellen
  • Reiskosten buiten Yerseke bedragen € 0,35 per kilometer

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruiken van de foto’s op social media, website en andere promotie doeleinden van Marina Bruijnzeel Fotografie, tenzij vooraf anders is afgesproken.

Marina Bruijnzeel Fotografie
DSC03970
MBF08883
MBF06785

Bruidsfotografie

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

De bruiloft is een bijzonder en uniek moment in jullie leven. Jullie kiezen voor elkaar en vieren de liefde samen met jullie meest dierbare familie en vrienden. Naast de niet te missen momenten fotografeer ik de momenten die jullie op de dag zelf ontgaan zijn. Zo kunnen jullie achteraf alles rustig herbeleven.

Een trouwreportage start vanaf 6 uur fotografie en is inclusief een kennismakingsgesprek, binnen een week een preview van minimaal 40 foto’s en een verrassingspakket met alle foto’s.

Boek je vooraf een loveshoot bij mij? Dan krijg je daar 20% korting op. 

It's an illusion that photos are made with the camera. They are made with the eye, heart & head.